Avtal PDF Print

Vi tecknar avtal med våra kunder för att garantera en säker drift av deras IT-miljö samtidigt som vi juridiskt garanterar den servicenivå som kunden begär.

Tillsammans skapar vi en trygghet och effektivitet tillsammans med våra kunder som hjälper dem att öka deras intäkter och produktion.

Avtalsformer

Driftsavtal

I driftsavtal ingår en komplett drift av den IT-miljö kunden förfogar över för ett fast pris. Allt från att se till att säkerhetsuppdateringar, servrar, backuper, hårdvarusystem m.m. fungerar till att installera en skrivare på servern eller på en dator.

Driftsavtalen inkluderar en viss servicedag då konsult finns på plats samt innehåller en helhetslösning för de problem som kan uppstå.

I dessa avtal bakas även tidsinställelsedelen in.

 

Tidsinställelseavtal

Ett tidsinställelseavtal reglererar juridiskt inom vilken tidpunkt en konsult ska börja felsöka och arbeta med ett problem. Statistik från våra kunder visar att de flesta kunder med VPN-avtal har en total, genomsnittlig inställelsetid på 8 minuter !

 

Underhållsavtal

Underhållsavtalen ser till att Er IT-miljö är fräsch och uppdaterad mot hårdvarufel, mjukvarufel och säkerhetshot.

Vid en fast servicedag kontrollerar våra konsulter Er IT-miljö och gör de åtgärder som behövs för att garantera en säker drift.

En utförlig rapport skickas efteråt till ansvariga personer på firman som belyser problem och kommande lösningar som behöver tillföras för att garantera stabilitet.

 

VPN-Avtal

VPN-Avtal tecknas för användare som vill ha service via VPN. Detta avtal medför en rabatterad VPN-installation och möjliggör för IT-Kontakt att koppla upp sig mot kundens nätverk och felsöka, rätta till problem och underhålla deras system. Tecknas oftast med underhålls- och driftsavtal.

  

ITKontakt i Sverige AB | Besöksadress: Svärmaregatan 3 NORRKÖPING | vxl: 011-103040 | This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Utdelningsadress:Svärmaregatan 3, 603 61 Norrköping  OrgNr:556716-9924

© 2006-2021 IT-Kontakt